EN    SE    RU
Tel: +46 (0)8-42 99 170 | info@sweagent.se 
Sweagent
  HEM     OM OSS     VISUM     KONTAKTA OSS  

Hotel Katerina

Hörnet av Sverige i Moskva - ett modernt affärshotell i centrala Moskva. Det är beläget i centrum nära tunnelbanan Paveletskaya och bara 3 km från Röda torget och Kreml.
Hotel Katerina är vårt favorithotell i Moskva. Detta 4 stjärniga skandinavisk inspirerade hotell ligger perfekt 3 km från Röda Torget i centrala Moskva. Sweagent är delägare i detta moderna hotell som har både rökfria och handikappanpassade rum. De 119 rummen och 9 sviterna är alla inredda i en klassisk skandinavisk design och har alla moderna faciliteter som WIFI och AC .

Hotellet har gym och spa och serverar en svensk frukostbuffé varje morgon

Våra restauranger och barer
Hotel Katerina har både lobbybar och restaurang som bland annat serverar ryska och svenska delikatesser både till lunch och middag.

Högst upp i hotellet ligger Stefan Bar. Här kan man njuta av utsikten av Moskvafloden till sent om kvällen. Hotellet har 24 h roomservice och en högklassig conciergeservice som ordnar allt du kan behöva.

Möten och konferens i spännande miljö
Vi har 5 utmärkta konferensrum med plats för 25-150 personer, alla fullt utrustade med det som krävs för er konferens. Vi kommer gärna med förslag på aktiviteter och events för ett riktigt lyckat möte eller konferens.

Vi ordnar affärslunch och annan förtäring enligt era önskemål. Har ni speciella önskemål för er konferens ordnar vi det självklart.Moskva »
Moskva »
St. Petersburg »
Hotel Katerina »

Namn *

Email *

Meddelande *Sweagent | Tel: +46 (0)8-42 99 170 | info@sweagent.se